Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Slovensk längdskidstjärna lägger av

Skidor • Publicerad 18 maj 2020
Katja Visnar firade VM-silvret i Seefeld tillsammans med sin man Ola Vigen Hattestad och sonen Ludvig. Arkivbild.
Katja Visnar firade VM-silvret i Seefeld tillsammans med sin man Ola Vigen Hattestad och sonen Ludvig. Arkivbild.Foto: Terje Pedersen/NTB/TT

Den slovenska längdskidstjärnan Katja Visnar – VM-silvermedaljör i lagsprint 2019 – lägger av, meddelar hon på Instagram.

"Det är dags att avsluta ett kapitel i mitt liv. Längdskidäventyret har varit fantastiskt med många fina minnen som jag aldrig vill glömma", skriver 36-åringen.

Annons

"Jag ser fram emot nästa kapitel i mitt liv och att tillbringa mer tid med Ludvig och Ola."

Visnar är gift med den norska längdprofilen Ola Vigen Hattestad och tillsammans har de sonen Ludvig. Hattestad slutade själv 2018 och har de senaste säsongerna varit landslagstränare i Slovenien.

Katja Visnar tog förra säsongen VM-silver i lagsprinten tillsammans med Anamarija Lampic, ett lopp som Stina Nilsson och Maja Dahlqvist vann. Hon har också tre individuella pallplatser i världscupen, den senaste från 2014.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons