Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Messi: "Man kan smittas var som helst"

Fotboll • Publicerad 15 maj 2020
Lionel Messi iförd munskydd och handskar på Barcelonas träningsanläggning förra onsdagen.
Lionel Messi iförd munskydd och handskar på Barcelonas träningsanläggning förra onsdagen.Foto: Miguel Ruiz/AP/TT

Världens kanske bästa fotbollsspelare känner sig trygg med att återuppta spelet nästa månad. Barcelonas Lionel Messi säger att myndigheternas rekommendationer måste följas, men att smittorisken finns överallt.

– Att lämna hemmet är redan det en risk. Så jag tror inte att man kan tänka för mycket på det, då kommer man inte vilja gå någonstans, säger den argentinska stjärnan till Mundo Deportivo.

Annons

Herrarnas La Liga har markerat den 12 juni som planerad omstart för säsongen, som har stått på paus sedan i mars. Många av klubbarna, däribland regerande mästaren Barcelona, har öppnat sina träningsanläggningar.

– Att återgå till träning är ett första steg men vi ska inte bli för självsäkra, och vi måste fortsätta att vidta alla nödvändiga åtgärder och rikta in oss på att vi måste börja spela matcher igen, men inför tomma läktare, säger Messi.

Barcelona leder serien, två poäng före Real Madrid.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons