Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Bromölla: Man hittad död i bil - polisen misstänker inte brott

En man hittades död i en bil i Bromölla under söndagsmorgonen. På eftermiddagen meddelade polisen att de inte misstänker brott.
Bromölla • Publicerad 21 juli 2019

En man, född på 60-talet, hittades livlös i en personbil under söndagsmorgonen rapporterar Kristianstadsbladet.

– Imorse vid 07.54 anträffades en man livlös i en personbil. Polis och räddningstjänst kunde konstatera att han är avliden, sa Calle Persson på polisens ledningscentral till Kristianstadsbladet.

Annons

Mannen identifierades och tekniker arbetade på platsen under eftermiddagen. Strax före klockan 17.00 berättade polisen för Kristianstadsbladet att de var så gott som helt säkra på att det inte låg något brott bakom mannens död.

– Rättsläkare, tekniker och jag i form av förundersökningsledare – som har inblick i förhören – är helt övertygade om att dödsorsaken är av annan anledning, säger Magnus Lautin, inre befäl vid Kristianstadspolisen till Kristianstadsbladet.

Brottsrubriceringen om mord kommer dock kvarstå fram till dess av obduktionen är klar. Resultatet från obduktionen väntas komma inom några dagar.

Fyra personer förhördes under söndagen. Vid 16.30 var förhören färdiga och de försattes på fri fot. De är inte misstänkta men kan ha information om vad som har hänt.

– En av dem är personen som anträffade den döde och de övriga tre hör också till dem som senast haft kontakt med den avlidne. Vi tog in dem på förhör för att vi skulle utröna vissa omständigheter, säger Magnus Lautin, inre befäl vid Kristianstadspolisen till Kristianstadsbladet.

Några fler omständigheter kring fallet vill polisen inte gå in på i nuläget.

Jesper VighagenSkicka e-post
Karolin Johansson
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons