Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Jazz i Karlskrona tvingas ställa in PHG-konserten

Först lyckades man hitta en ersättare till Jojje Wadenius, sedan måste man ändå ställa in den planerade musikaliska träffen med gymnasieelever. Nu är hela Jazz i Karlskronas evenemang på onsdagskvällen inställt.
Karlskrona • Publicerad 17 mars 2020
Karlskronasonen Pelle Holmberg tvingas ge upp konserten på onsdagskvällen, trots stora ansträngningar att få till ett evenemang i Jazz i Karlskronas regi.
Karlskronasonen Pelle Holmberg tvingas ge upp konserten på onsdagskvällen, trots stora ansträngningar att få till ett evenemang i Jazz i Karlskronas regi.Foto: Pelle Jernryd

Allt beror förstås på corona-viruset, som nu helt har sänkt möjligheterna för Pelle Holmberg Groups (PHG) konsert i Konserthusets foajé i Karlskrona.

Som BLT tidigare har berättat drabbades man först av beskedet att Jojje Wadenius inte kunde komma och spela tillsammans med PHG. Men eftersom man även hade förberett ett möte mellan musikerna och musikstuderande gymnasieelever, gjorde man allt för att få en ny solist till konserten.

Annons

Det blev saxofonisten Sofi Hellborg som ställde upp med kort varsel. Men nu ser sig Jazz i Karlskrona nödsakade att ändå ställa in, eftersom det inte blir något möte med ungdomarna och det även står klart att konserten inte kan bli vad arrangörerna hade tänkt sig.

Även det kommande evenemanget ”Jazz-kissekatten” den 28/3 är inställt.

Ingemar LönnbomSkicka e-post
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons