1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down

Christopher Larsson och yttrandefriheten

Christoffer Larsson har varit ombud på SD:s landsdagar och yppat sina yttersta känslor om public service och Radio Blekinge.
Jag är livrädd för ett läge där SD och Christopher Larsson med flera ska bestämma hur media ska vara, skriver Rolf Jönsson (C).
Foto: Marcus Palmgren

De är nerlusade med vänsterliberaler och andra människor som hans och andras barn ska skyddas från. Det spelas farlig musik som skadar honom och hans parti. Var i och för sig ganska länge sedan men det får man inte göra. Jimmie Åkesson har ofta synpunkter på public service, han gillar inte P3 och färgskalan hos SVT var fel, det skulle han prata med dem om.

Christopher Larsson klagar hela tiden på det som sägs och görs på Radio Blekinge och sparar inte på krutet. Men när han stod åtalad och fick frågor om det var han inte glad. Säger att de försökte få honom att gråta. När han blev friad fick han inte lika mycket tid i radion, domen blev redovisad och han fick radiotid men bara via telefon. Stackars Christopher. Offerkoftan är som vanligt tydligt framträdande hos SD.

Radion är inte opartiska heller. Vilket dumt påstående. Jag kan inte se någon skillnad. Det handlar ju om vad partierna levererar. Där ska nog Christopher Larsson vara glad att inte alla övertramp som görs hörs i radio och TV.

Detta är en opinionstext i Blekinge Läns Tidning. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Jag lyssnade på Sverigedemokraternas debatt om public service och resultatet var glädjande att de värsta hatarna inte fick som de ville. De blev nedröstade med motiveringen att det var inte så dåligt att få ocensurerad TV-tid i tre dagar av public service.

Jag är livrädd för ett läge där SD och Christopher Larsson med flera ska bestämma hur media ska vara. I Ungern och andra SD-hyllade länder är yttrandefriheten beskuren.

Rolf Jönsson, Centerpartiet Olofström